Pakketten

Wat goed! Je hebt het besluit genomen om taken uit handen te geven en een samenwerking aan te gaan. Samen gaan we voor jouw top-resultaat.
Wat je daarvoor nodig hebt is voor iedereen anders. Hieronder staan een paar mogelijkheden uitgewerkt. Zit jouw ideale deal daar niet tussen? Neem dan contact op voor een aanbod op maat!

Strippenkaart

Toegegeven, je hebt een hele stapel werk liggen en je kunt wel wat hulp gebruiken. Toch kan uitbesteden spannend zijn en jou het gevoel geven dat je de controle verliest. Maar wie niet waagt, wie niet wint! Dus laten we een eerste poging wagen en kennismaken op basis van een strippenkaart.

Pakket zorgmanagement / office management

Een paar extra handen, dat is waar jij naar op zoek bent! Iemand die orde en structuur aan kan brengen, documenten en teksten op kan stellen, planningen kan maken en deze ook opvolgt. En als ik dan toch al zo lekker bezig ben, help ik je meteen met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden, ontdekken van nieuwe kansen en verbeteren van bestaande processen.

Pakket HRM

Wie helpt jou om jouw medewerkers tevreden te houden? HRM heeft daarin een belangrijke rol. Voor eenmalige ondersteuning, vervanging bij ziekte of structurele ondersteuning, ik help jou graag!

Human Resource Management